Vi får igen i år muligheden for at løbe indendørs.?!!

Det handler om at tænke fremad. Nu har vi en spændende efterårssæson foran os, men når sæsonen slutter, og kulden igen rammer landet, kommer vi til at holde formen vedlige, da vi igen i år har booket hallen i Amtsgymnasiet.

Der skal herfra lyde en opfordring til at så mange som muligt møder op til den tid – der kommer selvfølgelig en reminder senere på året. Der er selvfølgelig det fysiske element i at træne “Yo-Yo” testen en gang om ugen, men næsten lige så vigtigt er det sociale element, hvor vi på tværs af niveauer har et par sjove timer.

Det bliver samtidig spændende at se om “de gamle” kan opretholde suveræniteten i de efterfølgende fodboldkampe.?!

Træningen vil i år være hver tirsdag fra 20.15 – 21.45. Første gang tirsdag d. 31 oktober, og vi fortsætter til og med d. 3 april. (undtagelserne er dog uge 52 og uge 7).

I første omgang ønskes alle en rigtig god sommer, herefter en spændende efterårssæson, og dernæst “vel mødt” til vintertræningen.