Torsdag den 15/2-18 var Horsens Fodbolddommer-Klub på besøg hos Horsens KFUM/Højvangen IK´s serie 3/4 hold.

Hvert år tilbyder vi de lokale klubber at komme forbi til en uformel løbetest, samt en gennemgang af de nyeste regelændringer.

Det blev en rigtig god aften, hvor vi først fik testet spillernes fysiske form, holdt op imod hvad en fodbolddommer skal kunne løbe for at bestå den test der skal give ham en sæson mere i de respektive rækker.

Der var spillere der allerede er i form til foråret, mens der var andre der stadig er i opstartsfasen.?!

Efterfølgende havde vi en gennemgang af diverse regler. Vi fik gennemgået de nyeste og vigtigste regelændringer, men vi kom i det hele taget rigtig godt rundt om forskellige situationer, og dialogen var rigtig god.

Se et par billeder fra arrangementet i hjemmesidens arkiv.

________________________________________________________________________________________________

Kunne du og din klub også godt tænke sig at få besøg af HFDK til en uformel aften med snak om regler og i det hele forholdet mellem klub, spillere og dommerne, så tag kontakt til dommerklubben på følgende adresse: kenneththorstein@hotmail.dk