Kære medlemmer,
tak for sidst i forhold til gårsdagens generalforsamling.

Nu er billetterne i hus til kampen lørdag d. 23/2-19 mellem St. Pauli og Ingolstadt. Kampen spilles 13:00.

Et komplet program tilfalder selvfølgelig senere til dem der melder sig til, men der skal forventes afgang fra CASA omkring kl. 08:00 lørdag morgen.

Meget aktuelt fører St. Pauli aftenens kamp på udebane mod Darmstadt, og i disse sekunder fører St. Pauli 2. Bundesliga og ligger derfor til oprykning.?!

Det gør også at det ikke er blevet nemmere at få billetter til deres kampe, men jeg har fået fingrene i 26 stk.

For dem der var med sidste år, er der tale om ståpladser nedenfor hvor vi sad sidst i blok N. Før stadion blev bygget om, var det tilholdssted for “de rigtig gamle fans” som den dag i dag stadig holder til her. Det vil samtidig sige at vi står modsat hjemmeholdets “ultras”, og for dem der kan teksterne bliver der masser af mulighed for at synge hen over banen ned til deres mest “hardcore” fans.

Samtidig skal det nævnes at det meget gode billetter til de der måtte ønske at tage børn eller teenagere med til kampen.

Billetterne vil blive solgt efter “først til mølle princippet”, og igen i år vil der være tale om to muligheder:

Fredagstur:

Her vil der som tilfældet var sidste år, rig mulighed for at komme til at opleve Hamborg helt tæt på, og ikke mindst alle de kulturelle oplevelser byen har at byde på. Ønsker du at deltage i dette arrangement skal du skrive en mail til undertegnede. Priserne er ikke helt på plads endnu, men niveauet bliver lig sidste år, hvor vi rammer i omegnen af 950,- kr. hvilket inkluderer billet til kampen, overnatning på hotel få hundrede meter fra stadion samt togbillet fredag (deltagerne tager som sidste år bussen med hjem lørdag efter kampen).

Lørdagstur:

Som tidligere skrevet vil billetterne i første omgang kun gå til medlemmer af Horsens Fodbolddommer-Klub. Dog med den undtagelse at de dommere der bakkede op om arrangementet sidste år, igen i år har mulighed for at tage +1 med til turen.

Er du dommer der ikke var med sidste år, men ønsker at tage +1 med til arrangementet så skriv en mail til mig, og jeg skal finde ud af om der kan være plads til en ekstra deltager når jeg ved hvor mange dommere der ønsker at deltage.

Da billetterne er lidt billigere end sidste år, bliver turen selvfølgelig også en smule billigere, og nu kommer vi til det vigtigste, nemlig hvordan tilmelder jeg mig:

Du melder dig til ved at overfører penge til mig på mobilpay: 22 40 54 89, eller via bankoverførsel. I tilfælde af det sidste kontakter du mig via mail for at få kontonummer. HUSK AT PÅFØRER NAVN VED OVERFØRSEL.

Pris: 
Medlemmer: 200,- Dkr.
+1: 275,- Dkr.

I tilfælde af spørgsmål til ovenstående er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, og så vil vi ellers bare glæde os til en rigtig god tur.?! 

På aktivitetsudvalgets vegne.


Kenneth