Carsten Frederiksen er vant til at dømme helt almindelige breddefodboldspillere, når han trækker i dommertøjet.

Fredag den 10. maj fik den dygtige breddedommer dog en opgave af en lidt anden karakter. Sammen med sine to linjedommere, Boris Østgaard og Kenneth Thorstein samt fjerdedommer Svend Erik Jensen, alle fra Horsens Fodbolddommerklub, ledede han nemlig kampen mellem Oldboyslandsholdet og Hedensted IF’s oldboyshold.

Og det var en opgave, som han ikke glemmer lige med det samme.

– Jeg er vildt stolt og glad over, at jeg fik lov til at dømme den kamp. Det var stort. Og man må sige, at der var lidt flere tilskuere end jeg er vant til. De havde regnet med 1000 tilskuere, men der mødte faktisk 2500 op, siger den rutinerede fodbolddommer og understreger, at man skulle være oppe på mærkerne i kampen.

– Der er ingen tvivl om, at gutterne på Oldboyslandsholdet stadigvæk rigtig gerne vil vinde, når de får færden af græs. Det kan man godt mærke. Specielt fordi, at de faktisk blev presset lidt i kampen. Men der var godt humør på, siger Carsten Frederiksen, som dømte tre straffespark i kampen: To til Oldboyslandsholdet og ét til Hedensted IF.

– Jeg er helt klar på opgaven en anden gang, hvis den skulle opstå. Det var en hyggelig og god oplevelse, siger han.