Onsdag d. 18/12-19 holdt Horsens Fodbolddommer-Klub træningsafslutning inden nytår.

Hele 27 dommere var mødt op til arrangementet der blev afholdt hos Frank i Rask Mølle-hallerne, hvor der først blev løbet den Yo-Yo test, så den obligatoriske fodboldturnering og afsluttet med veltilberedt flæskesteg med alt hvad der dertil hører.

I fodbold er det ikke altid det bedste hold der vinder, men i dette tilfælde kunne sejren til “de middelaldrende” ikke være mere fortjent. En Casper Kristensen var i hopla, og blev da også turneringens topscorer.

Der blev sluttet af med et overdådigt festmåltid, og alle vil nu bruge julen på at komme tilbage i “kampvægt”, inden løbetræningen igen tages op fra mandag d. 6 januar 2020, hvor der igen løbes – denne gang i Egebjerghallen.

Horsens Fodbolddommer-Klub ønsker alle en rigtig god jul.