Efter et intensiv og fokuseret arbejde med hans dommergerning siden han tog sit dommerkort, er det lykkes vores lokale dommer Jacob Karlsen at rykke i 1. division i en alder af kun 23 år.

I sagens natur er vi i Horsens Fodbolddommer-Klub stolte over at endnu en af vores dommere er nået endnu et skridt videre i hans karriere.

Dette selvfølgelig hovedsageligt på grund af at Jacob er en rigtig god dommer, men også – som han nævner i artiklen fra Horsens Folkeblad som er linket til nedenfor – så viser vores talentgruppe også sit værd med dette resultat.

https://hsfo.dk/artikel/23-%C3%A5rig-horsens-dommer-rykker-op-i-1-division

Fra bestyrelsen og hele klubben skal der herfra lyde et stort tillykke med oprykningen, og da vi ved at det kun er et skridt på vejen til noget større, glæder vi os ikke bare til at følge de kommende år, men også nyde rigtig godt at det aktiv Jacob er for Horsens Fodbolddommer-klub både på og udenfor banen.