Afregningsform DGI SYD 2018

 

Som noget nyt har DGI Sydøstjylland og Horsens Fodbolddommer-Klub indgået en ny af tale om udbetaling af dommerhonoraret, det betyder at Horsens Fodbolddommer-Klub i 2017 vil stå for udbetalingen af jeres honorar i kampe under DGI Sydøstjylland.

Ordningen er den samme som praktiseres hos DGI Midtjylland, blot med den forskel at afregnings skemaet skal indsendes til kampfordeler

John Rasmussen på horsens@dbujylland.dk.

Gælder for kampe under DGI Sydøstjylland.

Det vil fremgå af jeres dommertilsigelse om der skal indsendes et afregnings skema.

Kampe hvor der stå DGI SYDØST her skal der indsendes et afregnings skema til horsens@dbujylland.dk 

Der skal kun påføres honorar + kørselsudgifter (se vedlagte eks. på udfyldelse af skemaet) 

Dommerne skal ikke opkræve kampafgift i DGI kampe.

Skemaet bedes indsendes senest 3 dage efter kampens afvikling, så vil HFDK efterfølgende og senest 8 dage efter overfører beløbet til dommerens konto.

Når kampene tildeles fra dommerpåsætteren, så vil der være en *markering på kampen (der vil selvfølgelig stå DGI SYDØST i kampens navn også).

Under kampen vil der så stå følgende tekst: * Betyder at kampen skal afregnes på stedet. Dette BETYDER IKKE, at du skal afregne på stedet. Det betyder, at du skal afregne ONLINE. Det er desværre den “eneste” måde DBU systemet kan tildele DGI kampe kampe på, så umiddelbart kan det jo virke lidt forvirrende – men det vigtigste er dog, at følge instruksen her, så “man” får sit honorar.

Møder i op til en kamp og et af holdene eller ingen hold møder op så skal i ligeledes indsende afregnings skema med en bemærkning om hvorfor kampen ikke blev spillet.

Vi håber at denne nye ordning vil gøre det lidt nemmere for alle og er du i tvivl om procedureren så skriv en kort mail så vil jeg give et svar.